Järvenpään lähiseutujen keilailumahdollisuudet

Järvenpään lähistö tarjoaa useita mahdollisuuksia keilailun harrastamiseen. Järvenpäästä löytyy erittäin hyvälaatuinen keilahalli, jossa viihtyy koko perheen voimin ja jossa voi aloittaa helposti jopa kilpaurheiluun tähtäävän harrastuksen. Järvenpään keilahallin yhteydessä toimii Keski-Uudenmaan Keilailuliitto, josta saa tietoa ja kannustusta uuden harrastuksen aloittamiseen. Järvenpään keilahallissa on myös mahdollista viettää aikaa keilailun ohessa, sillä tiloissa toimii erittäin viihtyisä kahvila. Järvenpään keilahallista ja sen palveluista voit lukea lisää sivustoltamme. Lähiseudulta löytyy myös muita keilahalleja, joissa voit vierailla ja harrastaa keilaamista ja nauttia oheispalveluista.

Tuusulan monipuolien keilahalli

Lyhyen 10 kilometrin päässä Järvenpäästä sijaitsee Tuusulan keilahalli, jossa voit käydä harrastamassa tavallista keilausta tai hohtokeilausta. Lisäksi Tuusulan keilahallilla voi ottaa osaa erilaisiin keilailukisoihin tai lähteä mukaan junioritoimintaan. Tuusulan Keilailuliitto toimii keilahallin yhteydessä ja liiton alaisuudessa toimii viisi keilaseuraa. Lisäksi liiton kautta voi osallistua ohjaaja- tai valmentajakoulutukseen. Keilahalli on avoinna muina viikonpäivinä paitsi maanantaisin ja keilailun lisäksi tilassa on mahdollista pelata myös biljardia, ilmakiekkoa, sekä järjestää kokouksia ja muita tilaisuuksia.

Keilaamaan Keravalle

Keravan keilahallin lopetettua toimintansa, keilailuliiton seurat siirtyivät Tuusulan ja Järvenpään keilahallien yhteyteen. Oltuaan muutaman vuoden ilman keilarataa, kaupunkiin avattiin vuonna 2018 uusi vapaa-ajanviettokeskus, jossa on mahdollista päästä myös keilaamaan. Tilat sijaitsevat noin 10 kilometrin päässä Järvenpäästä. Lisäksi tilassa voi harrastaa biljardia, snookeria ja dartsia. Voit myös varata saunaosaston tai kokoustilat käyttöösi ja järjestää oman yksityistilaisuuden tarjoiluineen ja keilauksineen.

Vantaalla keilataan taas

Tikkurilan keilahalli sijaitsee hieman kauempana, noin 20 kilometrin päässä Järvenpäästä. Palvelut ovat kuitenkin matkan ja vaivan arvoiset, sillä Tixi Bowling tarjoaa keilaamisen lisäksi ravintolapalveluita, tiloja yksityistilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen sekä erilaisia koulutustilaisuuksia, keilailukursseja ja valmennusta. Vantaan keilailuliiton seurat järjestävät kilpailuja useissa eri sarjoissa.

Hyvinkäälle pelaamaan ja ostoksille

Voit lähteä keilaamaan myös vajaan 30 kilometrin päässä Järvenpäästä sijaitsevaan Hyvinkään keilailuhalliin. Täällä voit nauttia keilaamisen lisäksi myös virkistäviä juomia ja tehdä ostoksia Pro Shopissa, joka tarjoaa keilapalloja asiakkaille porattuina sekä muita alan tuotteita rannetuista keilailukenkiin. Hyvinkään keilailuliitto vastaa alueen järjestötoiminnasta.