Keilaus Järvenpäässä

Tervetuloa keilaamaan Järvenpäähän!

Oletko jo kokeillut keilausta? Valtavan suosittua lajia voi nyt harrastaa myös Järvenpäässä! Meillä keilaavat niin vanhemmat kuin nuoremmatkin innokkaat keilauksen ystävät. Keilaus on suosittu harrastus, joka soveltuu kaikenikäisille keilaajille. Voit tulla keilaamaan isommalla ryhmällä tai vaikka ainoastaan yhden parhaan kaverisi kanssa. Meillä on viihtyisät tilat, joista tulet varmasti pitämään paljon. Keilahalli on varusteltu nykystandardien mukaan luonnollisesti erittäin hyvällä palvelulla. Meidän keilaratamme sekä -pallomme ovat alan standardien mukaiset, joka varmistaa sen, että varmasti tulet pitämään keilauksesta hallissamme todella paljon. Puitteemme ovat sekä hauskat että turvalliset mahdollistaen parhaan mahdollisen keilauskokemuksen.

Olemme varmoja, että tulet rakastamaan upeaa keilahalliamme. Järjestämme myös erilaisia kilpailuita keilahallissamme niin hieman vanhemmille kuin nuoremmille keilaajille. Nämä kilpailut ovat olleet erittäin suosittuja, ja jokainen löytää varmasti oman ikäryhmänsä sekä tasonsa, sillä kilpailuita on todella paljon erilaisia. Vahvuutemme keilahallina onkin ilman muuta se, että tarjoamme jokaiselle jotakin ikään tai taitotasoon katsomatta. Sinun ei siis tarvitse olla mestarikeilaaja voidaksesi tulla keilaamaan halliimme. Tule rohkeasti kokeilemaan keilausta, saatat vaikka tykästyä lajiin!

Ajanvaraus

Muistathan kuitenkin varata ajoissa aikasi keilahalliin, sillä parhaat ajat menevät todella nopeasti. Tällöin varmistat sen, että pääset keilaamaan juuri haluamaasi aikaan. Halutessasi voit myös vuokrata kengät harrastuksen ajaksi. Valitse sopiva vuoro ja saavu paikalle, niin oletkin jo valmiini keilaamaan! Meille sopivat niin lapsiperheet, polttariporukat kuin vaikkapa syntymäpäiväsankarit. Kaikki innokkaat keilaajat ovat tervetulleita ja aina ystävällinen ja avulias henkilökuntamme palvelee teitä mielellään. Henkilökuntamme myös opastaa mielellään lajin saloihin kädestä pitäen.

Luonnollisesti keilailun lomassa meiltä saa myös pientä purtavaa sekä juotavaa. Meillä on A-oikeudet, joten yli 18-vuotiaat keilaajat voivat nauttia myös esimerkiksi lasillisen viiniä tai oluen keilaamisen yhteydessä. Perheen nuoremmille meillä on laaja kattaus erilaisia mehuja sekä limonadeja kattamaan keilauksen tuoman pahimman janon. Kahviosta saat erilaista purtavaa, kuten erilaisia leipiä sekä makeita herkkuja. Isommille porukoille otamme vastaan varauksia, jotta osaamme varautua keittiön puolelle paremmin. Tervetuloa kokeilemaan tätä mahtavaa lajia Järvenpäähän!