Ajanvaraukset ja kilpailut

Toivomme, että tullessasi keilaamaan Järvenpään keilahalliin varaat ajan, jolloin varmistat saavasi ajan haluamallesi päivälle. Käytössämme on helppokäyttöinen varausjärjestelmä, josta näet varatut sekä varaamattomat ajat. Luonnollisesti otamme varauksia vastaan myös perinteiseen tapaan puhelimitse sekä sähköpostitse. Olemme tehneet varauksesta mutkatonta sekä helppoa, jotta itse keilaaminen sujuisi mahdollisimman helposti ja stressittömästi.

Meillä keilaavat mutkattomasti niin pienemmät kuin isommat porukat, kuten polttariväki, erikokoiset perheet, synttärijuhlaseurueet sekä erilaiset muut ryhmät. Käytössässi asiakkaana on myös hallin kahvila. Lisämaksusta voit myös varata esimerkiksi saunatilamme sekä kabinetin mahdollisten kokousten tai palaverien pitämiseksi. Meillä keilaavat iloisesti myös koululaiset, ja ratamme soveltuvatkin erinomaisesti aukioloaikojen puolesta koululaisten käyttöön.

Kilpailut

Hallimme on käytössä myös kilpailuja varten. Puitteemme kilpailujen järjestämiseen ovat mitä mainioimmat, sillä varusteet ja puitteet ovat ammattimaiset ja virallisten liittojen hyväksymät. Voit halutessasi varata hallin kilpailutarkoitukseen niin isommalle kuin pienemmällekin ryhmälle. Tehdessäsi varausta tarvitsemme yhden yhteyshenkilön nimen, johon voimme olla yhteydessä mahdollisten ongelmatilanteiden varalta. Pyydämme myös kilpailijoiden nimet hyvissä ajoin, jotta kilpailujen valmistelut menisivät mahdollisimman sutjakkaasti sekä helposti.

Meillä voit yhtä helposti myös varata epävirallisempia kilpailuja esimerkiksi polttariporukoille ikään tai taitotasoon katsomatta! Opastamme uusia keilaajia mielellämme lajin pariin, emmekä suinkaan oleta, että tullessasi keilaamaan olet mestaritasoa.

Mikäli joudut perumaan vuorosi esimerkiksi sairastumisen vuoksi, tee se esimerkiksi puhelinsoiton kautta hyvissä ajoin. Tällöin vapautamme vuoron seuraavalle ryhmälle varattavaksi. Muista myös katsoa yleiset perumisehdot, sillä mikäli vuoro peruutetaan alle kaksi tuntia ennen varauksen alkamista, veloitamme asiakkaalta ratamaksun perumisesta.

Yleiset ohjeet

Noudatathan kuitenkin yleisiä koronavirusohjeita, etkä tule sairaana keilaamaan halliimme, huolehdit hyvästä käsihygieniasta sekä noudatat yleisiä turvavälejä. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä tullessasi keilaamaan, sillä osat tiloistamme ovat varsin ahtaita. Meillä myös henkilökunta käyttää kasvomaskia voidaksemme pienentää mahdollista tartuntariskiä. Haluamme olla vastuullinen toimija ja tehdä oman osamme taistelussa koronavirusta vastaan. Koronavirustilanteesta huolimatta lupaamme, että keilauskokemuksesi tulee olemaan todella hieno ja antoisa. Ota lisäksi mukaan iloinen mieli ja hyvä kilpailuasenne!

Tervetuloa Järvenpään keilahalliin nauttimaan keilauksesta ystäviesi kanssa!